Offerte aanvragen

2D & 3D Animatie Heerlen

Op zoek naar 2D & 3D animatie Heerlen. Wat fijn dat jij ons hebt gevonden! Wij zijn dé 2D & 3D animator met een uiterst creatieve geest voor het maken van de meest uiteenlopende animaties voor bedrijven, concepten en presentaties.

Waarom kiezen voor 2D & 3D animatie Heerlen?

Designkru is wellicht een klein design bureau, maar we hebben grote ambities. We zijn een all-round grafisch bureau gespecialiseerd in branding, webdesign & animation.

Wij maken niet alleen de mkb’er maar ook de reuzen woest aantrekkelijk. Wij combineren merkstrategieën met een juiste dosis intuïtie in het ontwerpen van merken en verpakkingen.

Onze aanpak laat ons belangrijke, elementen ontdekken die verbonden zijn aan jouw merk. Wij zien deze elementen als een kans om een nog sterker merk te maken.

Branding

Branding is niet enkel het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van merk, pay-off, productportfolio en communicatiedragers zoals banners, folders, flyers, verpakking, website en andere reclame uiting tot en met visitekaartjes.

Wij zijn van vele markten thuis. Toch pakken we elk nieuw project aan alsof het de eerste keer is. Door een frisse blik, scherpe vragen en analyses, ontwikkelen we een perfecte uitstraling voor jouw bedrijf. Handgemaakt, uniek en persoonlijk.

Wij maken voor jou het verschil!

Bekijk onze projecten of bekijk onze instagram.

Offerte aanvragen