ONZE
DIENSTEN

We hechten veel waarde aan een goede werkrelatie met onze klanten. Omdat we van nature wendbaar zijn, verbinden en creƫren we samen. Bij ons op kantoor, of bij de klant.

Laat je inspireren in een blik op ons werk of neem contact op.

Vormgeving

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig voor jouw bedrijf? Wil je een logo, visitekaartje of ander uitingen laten ontwerpen? Wij gaan graag voor je aan de slag met een creatieve oplossing.
Bekijk meer

Webdesign

Een goede website heeft een geweldig webdesign, is een verlenging van je huisstijl. Is gebruiksvriendelijk, doelgericht en gemakkelijk zelf te beheren en bij te houden.
Bekijk meer

Drukwerk

Naamsbekendheid vergroten door het uitdelen van visitekaartjes? Banners plaatsen naast jouw stand op een evenement om op te vallen? Drukwerk maakt dit allemaal mogelijk.
Bekijk meer

Marketing

Op zoek naar Online Marketing? We regelen alle kanalen zoals Social Media Beheer, Social Media Adverteren, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Adverteren voor jouw organisatie!
Bekijk meer

Social media

Is social media niet jouw ding en weet je niet wat je moet plaatsen? Heb je gewoonweg geen tijd? Of wil je het liever overlaten aan professionals die weten wat werkt voor jouw bedrijf?
Bekijk meer

Verpakkingen

Meer dan 70% van alle aankoopbeslissingen worden in de winkel genomen. En dat in een fractie van een seconde. Heel belangrijk dus, maar ook heel leuk werk.
Bekijk meer

3D Visualisatie

3D-animaties zijn booming! Bij deze sterk groeiende vorm van animatie modelleren en animeren we objecten en karakters in een driedimensionale, virtuele omgeving.
Bekijk meer

Webhosting

Bij ons is dataverkeer altijd onbeperkt zodat je nooit iets te kort komt. Ook is het voordeel dat je altijd je pakket kunt upgraden mocht dit later nodig zijn.
Bekijk meer

Diensten

Menu

Copyright © Designkru. All Rights Reserved

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram