Offerte aanvragen

Onze services

Designkru is een all-round grafisch bureau gespecialiseerd in branding, webdesign & animation. Wij maken niet alleen de mkb’er maar ook de reuzen woest aantrekkelijk!

|

Onze projecten
Contact
Logo design

Elk bedrijf heeft een logo, zonder logo heb je niet snel een herkenningspunt als bedrijf of organisatie. Een logo kan een grafisch symbool zijn of volledig bestaan uit tekst. Combinatie van een symbool en tekst is ook mogelijk. Het logo heeft een bepaald karakter die je maakt door je kleurgebruik, witruimtes, vormen en typografische keuzes. Een logo is ook een zeer belangrijk onderdeel van de huisstijl.

Huisstijl

Het design is het eerste van je huisstijl wat mensen van je zien en bestaat uit beelden, kleuren en/of vormen. De communicatie gaat vooral om wat jou klanten en andere mensen van je horen en/of lezen, dus de boodschap die jij als bedrijf wil overbrengen. De visuele uitingen van je bedrijf, moeten dus meteen een goede indruk geven. Enkele voorbeelden zijn: visitekaartjes, websites, e-mails, autobelettering en de bedrijfskleding.

Webdesign & development

Het uiterlijk van een website is belangrijk. Echter mag het uiterlijk of design van een website nooit voorgaan op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een goed design ondersteunt de inhoud, maar valt niet op. De inhoud is namelijk het allerbelangrijkste. Een goed design accentueert de belangrijke zaken, maar zal nooit afleiden. Drukke pagina’s met tientallen knoppen leiden jouw bezoekers alleen maar af.

Product design

De verpakking van een product is ontzettend belangrijk. Als een product mooi verpakt is, zal het aantrekkelijker worden om aan te schaffen. De mens is namelijk visueel ingesteld. Dat is al één reden waarom packaging design zo belangrijk is. Daarnaast moet een verpakking voldoende informatie verschaffen over het product en moet de verpakking opvallen.

Design advies

De rol van grafisch ontwerp in het succesvol vermarkten van producten en diensten is cruciaal. Design maakt aantrekkelijk, verduidelijkt het gebruik van product of dienst en draagt bij aan het vertrouwen daarin. Beeldgebruik, typografie, kleurgebruik en papiersoort beïnvloeden de beleving van jouw product of dienst bij je klanten. Voor vragen over wat je nodig hebt of kunt verbetering binnen jou bedrijf of organisatie.

Samen aan de slag?

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en kunnen wij wat voor je betekenen? Vraag makkelijk en snel een offerte aan! Wil je het liever even bespreken? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact
Offerte aanvragen